Wie zijn wij


ralton-trading-forwardingRalton Trading & Forwarding werd opgericht in 1992 door Anthoni Breeweg Sr. Hierdoor bezat de firma gelijk bij de oprichting een lange ervaring en veel kennis in de scheepvaart en logistieke dienstverlening. Een paar jaar later voegde zijn zoon, Anthony Breeweg Jr zich bij het bedrijf en samen voeren zij de dagelijkse leiding sindsdien. Door verandering van situaties, economiën, het zien van opportuniteiten en het nemen van kansen en risico’s is Ralton uitgegroeid tot een dynamisch, gezond  en flexibel bedrijf met een aantal verschillende activiteiten die zich allemaal wel verhouden tot elkaar. De hoofdactiviteiten zijn als volgt op te delen :

  • Forwarding/Expeditie
  • Container Trading/Verhuur
  • Container Ombouw/Reparatie
  • Plastic/Metal waste Trading

Sinds 2006 is het hoofdkantoor Ralton Trading & Forwarding gevestigd in ‘Het Koninklijk Entrepot’ op de Entrepotkaai 10 te Antwerpen, België. Hier regelen we de aan- en verkoop, alsmede de administratie. De containeractiviteiten bevinden zich op een aantal vaste locaties in de haven van Antwerpen en in Wuustwezel bevindt zich onze werkplaats en magazijn voor de containerombouw.

In deze verschillende activiteiten heeft Ralton Trading & Forwarding een team met mensen aan zich weten te binden die ieder op haar/zijn eigen vakgebied als kundig en professioneel kan worden aangemerkt.

Bij Ralton Trading & Forwarding staat de klant altijd centraal en zal er altijd gestreefd worden om alles snel en accuraat en naar alle tevredenheid van de klant te regelen.