Ruimte nodig? Extra opslag container: een snelle en betaalbare oplossing !

Het kan voorkomen dat u (tijdelijk) een extra opslag container voor uw spullen nodig heeft. U heeft voor uw onderneming bijvoorbeeld producten besteld die ergens gestald moeten worden. Of u wilt uw huisraad tijdelijk droog en veilig onderbrengen. Ralton Trading & Forwarding levert containers waar uw spullen veilig in opgeborgen kunnen worden. ;

Uw container op maat gemaakt

Het plaatsen van onze containers als (tijdelijke) extra opslag is een snelle, makkelijke en betaalbare oplossing. De container is namelijk zo geplaatst. Bovendien zijn onze containers volledig naar wens om te bouwen en in te delen. Daarnaast leveren we ze in elke kleur. Ook levert Ralton Trading & Forwarding stellages voor in de container.  

Gespecialiseerde werkplaats

Ralton Trading & Forwarding heeft veel expertise en ervaring in het ombouwen van containers. Onze gespecialiseerde werkplaats zorgt ervoor dat uw paarden goed beschut de weide in kunnen. Er zijn allerlei mogelijkheden en het beste is dat u hiervoor eens contact met ons opneemt, zodat we kunnen bespreken wat voor u en uw paarden de beste oplossing is. 
 

Voordelen van een extra opslag container

 • Onze containers zijn snel te plaatsen en goedkoop
 • Ze zijn gemaakt van stevig staal dat tegen alle weersomstandigheden bestand is
 • Ze zijn gemakkelijk overal te plaatsen
 • U kunt onze containers modulair uitbreiden met andere containers 

Een container extra opslag container

Een container extra opslag container

Nog meer multifunctionele containers

Normaal gesproken worden containers natuurlijk gebruikt voor opslag en vervoer van goederen. Containers kunnen echter ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Wat steeds meer voorkomt, zijn toepassingen voor kantoren, werkplaatsen, beursen en zelfs winkels en woningen.
 
Bijna elke ombouw of aanpassing van een container bij Ralton Trading & Forwarding is mogelijk. Het ombouwen en de aanpassingen kunnen bestaan uit het aanbrengen van verlichting, loopdeuren, ramen en luchtroosters, tot het volledig opnieuw inrichten en aanpassen van uw container op maat. We spuiten elke container in de door u gewenste kleur over.
 
Een aantal veel voorkomende ombouwmogelijkheden en specialiteiten:
 
 • Archiefcontainer met werkplek
 • Safebox container: voor opslag van waardevolle goederen
 • Milieucontainers met lekbak en roostervloer: voor opslag van vloeistoffen in blikken en vaten
 • Verhuiscontainers
 • Selfstorage containers (eventueel met roldeuren)
 • Kantoorcontainer
 • Geïsoleerde containers
 
Verder maken we ook vaste sledes (met of zonder rollen), sledes met twistlock, inrijplaten, metalen trappen enzovoorts. Meer informatie over het ombouwen van containers vindt u hier