Ralton Trading & Forwarding

Ralton Trading & Forwarding werd opgericht in 1992 in Antwerpen, België en had gelijk een zeer brede kennis en lange ervaring vanuit haar oprichters. Door de spreiding van activiteiten heeft Ralton zich ontwikkeld als een dynamische & internationale onderneming die erg flexibel en klantgericht is. Onze hoofdactiviteiten zijn op te delen in Forwarding/Expeditie, Container verkoop, Container verhuur, Container ombouw en reparatie, Container transport en van oudsher de handel en logistieke behandeling/transport van plastic en metal recycling producten.

Graag verwijzen wij hieronder naar alle info over onze activiteiten:


Forwarding

Ralton Trading & Forwarding is Uw internationale logistieke partner in de haven van Antwerpen met haar specialisatie in logistiek van recycling producten.
Lees verder >>

Container Verkoop

Ralton Trading & Forwarding levert al jaren nieuwe en gebruikte (zee)containers aan eindgebruikers, particulieren en handelaren. We putten uit eigen stock in zowel binnen- als buitenland.
Lees verder >>

Container Ombouw

Ralton Trading & Forwarding heeft een brede expertise en veel ervaring in het ombouwen van zeecontainers.
Lees verder >>

Plastic/Metal Recycling

Ralton Trading & Forwarding is al 20 jaar actief met de aan- en verkoop van plastic/metal recycling producten en de handling van en naar de (eind)gebruiker.
Lees verder >>