Container verkoop


U bent op zoek naar een adres op het gebied van container verkoop in de haven van Antwerpen, België ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Alle containers die u via Ralton Trading & Forwarding koopt, zowel nieuw als gebruikt, voldoen aan alle eisen en voorwaarden zoals beschreven in de richtlijnen van het internationaal beroepsgoederenvervoer. Wij leveren de containers vanuit onze voorraad vanaf de terminal in Antwerpen, maar kunnen U eventueel wereldwijd containers aanbieden voor verkoop.

Container verkoop door Ralton kenmerkt zich :


Zeecontainers van Ralton Trading & Forwarding zijn geschikt voor exportzendingen en opslag;
Wij hebben altijd een grote voorraad containers beschikbaar, geschikt voor verkoop;
Onze zeecontainers zijn er in allerlei soorten en maten;
De zeecontainers zijn eventueel wereldwijd beschikbaar voor verkoop;
De inspectie van containers geschiedt door een onafhankelijke expert;
De zeecontainers van Ralton Trading & Forwarding kunnen naar wens worden gemodificeerd, bekleed, ingericht, gespoten in uw kleur en voorzien van uw logo.
Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden van het kopen van een container te bespreken.

Transparantie in container verkoop


Wij hebben een grote ervaring en uitgebreide know-how op het gebied van zeecontainers in huis. Kennis die we graag met onze klanten willen delen. Wij gaan dan ook voor een duurzame relatie met onze klanten gericht op een samenwerking voor de lange termijn !

U bent ook altijd welkom op het depot om zelf een container te komen bekijken en/of uit te kiezen !

containerverkoop

Containerveiligheid


Elke export container verlaat ons depot alleen met geldige CSC* of ACEP** zoals vastgelegd in de ‘International Security Standard for Containers’.

*CSC: Convention for Safe Containers

**ACEP: ACEP staat voor Active Continuous Examination Program en heeft als doel het verzekeren van het veilig kunnen behandelen van containers en het beschermen van mensen die met de containers omgaan. Het ACEP bevat CSC voorschriften voor een regelmatige inspectie en het testen van de bewuste containers.